JOJO

Heihei!

Jeg hadde egenlig lovet meg selv at jeg skulle bruke denne bloggen som min motivasjon. For og kunne se tilbake på min "kamp" om mine ønskede kiloene når jeg en dag var i mål.. Men vet dere var?! I det siste har jeg vært så sykt demotivert til hele skitten. Hvorfor skal det være så sykt vanskelig å trykke i seg litt mat??! Jeg leter stadig vekk etter ting jeg kan lage for å spise, treningsmetoder jeg kan bruke for å bygge de musklene jeg vil og jeg prøver HARDT med og motivere meg selv til alt dette... For nå er jeg så sykt lei av dette stresset!! Håper bare at den dagen jeg veier de kiloene jeg vil, at de holder seg på kroppen min og. For dette vil jeg bare igjennom en skikkelig gang! 

Apropos det og skulle gå opp i vekt... Jeg er 100% sikker på at det er like vansklig som å gå ned i vekt!! Man må ha de samme tingene på begge partene. Hovedingrediensene i begge "salatene" er nok: Tålmodighet, styrke og en vilje av stål! Selvfølgelig er det noen få ting som skiller disse, det vet jeg og. Men det er mye av det samme som går igjen i begge deler. Jeg kan ikke uttale meg noe mer om akkurat det og skulle gå ned i vekt, for jeg har rett og slett aldri hatt det problemet eller prøvd å gå ned i vekt. Men det finner NOK om akkurat det på dette- så det så.

Nå i det siste har det vært mye sykdom i huset her.. Småtten har vært syk, mannen har vært syk og jeg har også vært syk. Vi har ligget strak ut med både influensa, omgangssyken og halsbetennelse- typisk vårtegn.... JUPP!;P 
Men jeg fordrar ikke å bli syk ( ingen gjør jo det selvfølgelig;P ) !! ALT av matlyst forsvinner, og jeg fyker ned i vekt. Føles ut som at jeg raser av meg 3 kg på en uke ( gjør jo ikke direkte det, da;P ). men  jeg vet at jeg har gått ned i vekt nå som jeg har vært syk.. Litt av dette er grunnen for at jeg mister motivasjon også.. For hver gang jeg føler jeg har begynt og få inn en god matrutine,, klarer og spise nok pr. dag og er skikkelig motivert for dette, så går noe galt. 

Så jeg føler vekten min er en jojo.. I det ene øyeblikket har jeg klart og bikke 51 kg, men så blir jeg syk og fyker plutselig ned til 49 kg pga jeg ikke får i meg nok mat og næring. JEG BLIR RETT OG SLETT FRUSTRERT!: Jeg begynne og bli noe grådig utålmodig nå!!! Er så sykt klar for og bli frisk. Sånn at jeg kan komme skikkelig igang med dette igjen. 

Litt syting i fra meg i dag, men slike dager kan vel alle ha?!;) Jeg lover meg selv i alle fall at jeg skal bli flinkere med både motivasjon, kostholdet og trening! Nå er det virkelig på tide å få de ekstra kiloene mine plassert godt og RIKTIG på kroppen!:) 

Jeg merker at jeg stresser ekstremt mye med dette, og kan til tider blir utrolig sliten av meg selv. Ikke bare sliten, men drittlei- bokstavligtalt!! Jeg har dager der alt bare er helt svart... Jeg føler meg dritt elendig, dritt ekkel og verdiløs.. På slike dager er sønnen min gull verdt!! Og få klemmer å susser av han gjør meg så sykt happy! Jeg føler meg plutselig viktig, verdifull og elsket igjen. Han er nok min aller største motivasjon oppi alt dette. Hadde jeg ikke blitt mamma da jeg ble mamma, så tror jeg neppe at kampen om kiloene hadde vært like viktig for meg, For da hadde jeg nok gjort på andre ting enn og leke på gulvet, lage middag, skifte bleier osv.  Alle vet jo at 20 åringer er glad i og nyte livet om de kan- for å si det sånn!:)P Jeg er enormt takknemlig for at jeg er mamma og en så viktig person. Det får meg i alle fall til og tenke at det er på tide at jeg tar opp denne kampen nå! Og jada, jeg vet at det finnes flere tynne folk der ute- haaaaallo liksom!;P Men JEG er ikke fornøyd med å være slik. Om andre er det, så er jo det bare bra. 


I den kommende uken, så skal jeg få laget meg et treningsprogram, matplan og mål av kroppen min. Sånn at jeg kan føre det inn her.. Så har jeg noe og både le av OG grine av ( selvfølgelig av glede) den dagen jeg er der jeg skal være.  Ellers så vil jeg ha som mål og veie\ måle meg i slutten av hver månede sånn at jeg kan følge litt med på det og.:)

- Snakk om at tiden løper i fra meg! Snart 1 år siden dette bildet ble tatt.:) Min stolthelt og kosegutt!<3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

oppivekt

oppivekt

23, Bergen

Hei!:) Jeg er en jente på 23 år som lenge har slitt med å få "drømmekroppen". Jeg vil OPP i vekt, og i 2014 skal jeg klare dette.;) På bloggen her vil det selvfølgelig handle om min vei mot litt mer "kjøtt" på kroppen, om familielivet, mat, interiør og litt andre ting- egentlig det som vil passe seg der og da.;) Jeg er også mamma til en gutt på 2 år, forlovet med mannen i mitt liv og sammen skal vi 3 snart flytte i en splitter ny leilighet som vi kjøpte høsten 2013.:) Så dette vil nok naturligvis også ha en stor plass her på bloggen.:)

Kategorier

Arkiv

hits