Stolt mamma!!

TJOHEI!:)

ENDELIG lørdag igjen!! Herligste følelsen som finnes. Her hos oss skjer det ikke så mye i dag. Pappaen i huset er på jobb, så meg og Storm koser oss hjemme alene.:)
Vi har vært ute en snartur på både lekeplassen og butikken før regnet kom sigende.  Det syntes Storm var stas- ettersom han har vært inne store deler av denne uken pga sykdom. Stakkars gullet mitt.<3

I dag tidlig så voknet jeg opp til en rasert stue! Stormen min hadde gått amok på chipsen som låg igjen på stuebordet etter i går  kveld. Han hadde nok spist en god del selv, og delt resten med gulvet!;P Sånn går det når mammaen ikke kommer seg opp av sengen med engang han våkner! Skal også sies at han er grådig kjapp ut av sengen om morningen. Ofte så kan kan lure seg ut fra rommet uten at jeg\ vi merker noe. Da setter han seg inn på stuen, skrur på tven å ser på den til han blir lei. Så  henter han oss opp av sengen når han ikke vil se på mer tv.;P RAMPEN!

Etter at vi hadde støvsuget opp chipsen fra gulvet, ryddet litt leker, spist frkost og sett på tv, så tok vi morgenstellet. Og da fikk jeg meg en overraskelse!! Storm nektet og ha på seg bleien. Han SKULLE gå med truse. Så i dag går han uten bleien!!! Så langt så har vi ikke hatt noen uhell- men jeg er forberedet på at det kan komme. Enn så lenge så tar jeg han med meg inn på do i hvertfall 1 gang i timen og ellers så gir han beskjed selv når han må tisse. FLINKE, STORE OG FINE gutten min!! Og JA, jeg er STOLT over han!! Dette har han gjort på helt eget initiativ!!:)


 Akkurat i skrivende stund så våknet nettopp Storm opp i fra formiddagsluren sin.:) Så nå skal vi spise litt lunsj og kose oss!

Jeg har litt mer på hjertet i dag- også vil jeg vise dere noe fantastisk flott, så det kommer nok et lite innlegg til senere. Enn så lenge så får dere ha en fortsatt fin lørdag!:)

- Kristina  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

oppivekt

oppivekt

23, Bergen

Hei!:) Jeg er en jente på 23 år som lenge har slitt med å få "drømmekroppen". Jeg vil OPP i vekt, og i 2014 skal jeg klare dette.;) På bloggen her vil det selvfølgelig handle om min vei mot litt mer "kjøtt" på kroppen, om familielivet, mat, interiør og litt andre ting- egentlig det som vil passe seg der og da.;) Jeg er også mamma til en gutt på 2 år, forlovet med mannen i mitt liv og sammen skal vi 3 snart flytte i en splitter ny leilighet som vi kjøpte høsten 2013.:) Så dette vil nok naturligvis også ha en stor plass her på bloggen.:)

Kategorier

Arkiv

hits